Mart Peters (voorzitter):
“In 1952 geboren in Grubbenvorst. Middelbare school in Vught en op het St. Thomascollege in Venlo. Heeft gewerkt bij de WegWijZer Noord-Limburg en als laatste ruim zeven jaar directeur van De Zorgondersteuner NML. Geïnteresseerd in kunst en in Marokko. Houdt van zingen, reizen en motorrijden. Coördinator van wandel- en fietsgezelschap Los Vast Verband. Woont sinds 2002 in Venlo-Zuid."

Tiny Muris (afgetreden als bestuurslid):
“Geboren ben ik in 1950 in Blerick en woon nu in het centrum van Venlo. Getrouwd met Peter en samen hebben wij 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Wat ik graag doe is wandelen op vrijdag met mijn wandelclubje, lezen en werken met de naaimachine. Vandaar dat ik al vanaf het begin betrokken ben bij het Repair Café in Venlo. Begonnen in Venlo-Oost en nu ook al vanaf het begin in Venlo-Zuid bij de afdeling kleding. Het is iedere keer weer fijn om te doen en te zien dat de mensen tevreden naar huis gaan met hun gerepareerde spullen. Via dit vrijwilligerswerk ben ik gevraagd voor het bestuur en maak ik nu deel uit van de gemotiveerde vrijwilligers die wat willen betekenen voor de bewoners van Venlo-Zuid."

Peter Braams (coördinator Repair Café):
"Ik ben in 1952 geboren in Venlo en ik ben er altijd blijven wonen. In 1994 heb ik van mijn hobby, het sleutelen aan fietsen, mijn beroep gemaakt en ben ik een fietsenzaak begonnen in Venlo-Zuid, eerst aan de Sloot en vanaf 1998 op het winkelplein aan de Van Nijvenheimstraat.
Met ingang van 1 oktober 2014 ben ik opgehouden met de zaak waarna ik natuurlijk veel vrije tijd kreeg. Via Mart Peters kwam ik bij de Burenhulp terecht. Van daaruit zijn we gestart met Repair Café Venlo-Zuid.
Wat begon met enkele uurtjes in de week meehelpen bij een fietsenzaak in Venlo is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide deeltijdbaan, waardoor ik uiteraard minder tijd heb voor vrijwilligerswerk. Met mijn baas heb ik wel afgesproken, dat ik op de zaterdagen dat het Repair Café open is niet hoef te werken, ik spits me er iedere keer weer op."

Gerry Wilbers (secretaris):
"Ik ben geboren in 1955 in Venlo en via tussenstops in Belfeld en Reuver ben ik in 1997 weer in Venlo komen wonen. Sinds 2005 woon ik in Venlo-Zuid. Ik ben gescheiden en heb 3 kinderen en 6 kleinkinderen. Mijn grote hobby is kaarten en tekeningen maken op de computer. Ik heb jarenlang als receptioniste gewerkt in een bungalowpark en op mijn 47ste ben ik begonnen aan de opleiding doktersassistente. Momenteel werk ik niet meer en dus heb ik veel vrije tijd. Op een gegeven moment werd ik gevraagd om 1 keer in te vallen aan de intakebalie van het Repair Café en dat vond ik meteen zo leuk dat ik me gelijk heb aangemeld als vrijwilliger voor de intake. Verder “doe” ik het wekelijkse spreekuur van Burenhulp en coördineer ik de afhandeling van de hulpvragen. Ik vind het leuk om op die manier actief te zijn in de wijk en iets te
kunnen doen voor de gemeenschap."
Ons bestuur van links naar rechts:  Peter, Gerry, Tiny en Mart  (foto 23-3-2019)